Grevling trofé 

Jeg skyter av og til noen grevlinger på åte til grisen. Er lite ønskelig å ha grevling på terrenget når man forer for villsvin. Grevlinger spiser opp maisen før grisen kommer og åteplassen blir derfor helt ubrukelig for villsvinjakt etter en stund. 

Har tatt vare på noen grevlingskaller av og til og her er det siste trofémontasjen jeg har laget. Kokte ut og bleket skallen før jeg limte den sammen med åpent gap med superlim. Festet skallen på patronen som stammer fra skuddet den ble drept med, og limte så patronen på ei villsvinplate med superlim.

Nattens fangst – en hanngrevling på litt over 6 kg.

Her koker jeg skallene i et gammelt melkespann over bålet.

Skallen grovrenset etter koking.


Og her er det ferdige resultatet etter bleking og liming. 


Kommenter fritt

Skriv Svar.