Ønsker meg gåsejakt

I fjor fikk jeg øynene opp for fuglejakt for første gang i mitt lange jegerliv. Jeg skøyt utrolig mye småfugl og firfirsler i Afrika som barn, og tror det kan være årsaken til at jeg ikke syns det var så spennede med fuglejakt i voksen alder. Var liksom litt mer spenning med de store dyra syns jeg, og så var det jo så lite mat i duene og rypene i forhold til elgen og hjorten Smile

MEN. I fjor fikk jeg være med en kamerat på gåsejakt. Og det var skikkelig morro!! Jeg har derfor nå veldig lyst til å jakt gås til sommeren, men har ikke tilgang på noe bra terreng. Så derfor håper jeg at noen som leser dette innlegget kan hjelpe meg. Enten om du har et bra gåseterreng i relativ nærhet til Horten/Tønsberg du kan leie bort, eller om du kunne tenke deg å ha meg med på jakt.

Jeg er også intressert i å høre fra folk i området (Horten/Tønsberg) som kan tilby meg å få skyte duer på marken deres.

Venter spent på svar x


Kommenter fritt

Skriv Svar.