3dje villsvin fra samme flokk.

En av mine kamerater nede i Ljungby har foret for meg en stund, og jeg har derfor latt han jakte på mitt område når jeg ikke er der. Etter at flokken kom tilbake videresendte jeg bilder fra mms kamera til han og han gikk å satte seg i riktig vind og skøyt en enslig liten galte i 22 tiden. Jeg regnet med at dette var en liten spion som var sendt ut, og dermed at flokken skulle bli borte igjen. Men dagen etter kom jammen hele flokken på kamera igjen. Jeg ringte opp kameraten min og han satte seg ut på nytt. Denne gangen kom flokken bakfra og han fikk god tid til å betrakte alle grisene på vei over engen. Han kunne konstatere at det ikke var noen ledersugge lenger i flokken, men kun to gylter og 6 matgriser igjen. Han skøyt en gylte på 60 kilo andre natten. Så da er 3 griser tatt ut av denne flokken på under en måned på samme åteplass. det er ikke værst Smile

 

IMG_4141

Bilde av den enslige galten på 45 kilo rund.


Kommenter fritt

Skriv Svar.