Terrenget rundstjelt!

I går fikk jeg meg en skikkelig nedtur! Knut ringte fra terrenget der han hadde kommet ned med to kubikk gulrøtter, friskt mot og høye forventninger om en velykket jakttur. Han begynnte med å kjøre lasset inn på høyhus posten, der han vel fremme fikk seg en skikkelig støkk, da han fikk se at fortønna var løftet ut av fortårnet og fjernet.

http://galtefeber.no/wp-content/uploads/2012/07/008.jpgSiden det er her inne vi har oppdaget at det har blitt tyvjaktet regnet vi da med at det ble med denne plassen. Men den gang ei.

På resterende runde fant han at noen har vært å tatt alle fortønnene og ekstra tønnene (ca 1 tonn mais) samt winch, 3 viltkameraer og en ATV. I tilegg var hytta åpen. Kan vel si at det var et skikkelig slag i trynet Sad smile

Dette er politianmeldt, og vi er på jakt etter gjerningsmennene. Er vel ikke noe stor sjanse for at vi finner ut hvem som har gjort dette, selv om vi har våre misstanker.

Nå får vi ta en diskusjon på om dette utgjør slutten på eventyret, eller om vi skal legge noen strategier og kreative planer for å kunne fortsette.

Tips om strategier eller utstyr som kan hjelpe oss mottas med takk!

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.