Geithams invaderer Norden!

I sommer har jeg vært en del rundt på forskjellige steder i Sverige, nærmere bestemt i Ljungby, i Vänersborg og i Motala. Felles for alle stedene er at jeg har vært i kontakt med Geithams der. En kamerat rapporterer at han også har sett de i Säffle. Konklusjonen min er derfor at de er i ferd med å invadere store deler av Sverige. Og dette betyr nok at de er på full fart inn i Norge og før vi vet ordet av det.

Første gang jeg var i kontakt med disse fryktingytende krekene var i Litauen i 2009.

Geithams eller bålgeting (svensk) har vært utryddet i Norge siden 1911. Jeg vet ikke hvorfor de er på vei tilbake nå, men jeg kan skrive under på at de ikke er hyggelige å få inn i jakttårnet. I Ljungby hadde jeg et geithamsbol med rundt 100 stykk inne i tårnet. Når jeg skulle ta disse ble jeg angrepet av alle sammen. De er utrolig aggresive for å si det på en pen måte. Flaks at jeg hadde tatt forhåndsregler med “skuddsikker” drakt

Her ser man hvor store de er! De høres nesten ut som små helikoptre når de kommer brummende! Vær på vakt!!

 

TAGS:  ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.