Galtefeber Jaktlag

I fjor satte noen kamerater og jeg igang med å finne oss et eget terreng i Sverige. Vi kom over et terreng i Motala der det vistnok skulle være mye gris, kron og dåhjort. Vi bestemte oss for å slå til og 1 juli 2012 tok vi over terrenget. Det hadde ikke vært jaktet på terrenget før, så vi hadde en god del forberedelser i forkant med å etablere fôringsplasser og bygge tårn e.t.c. Midt inne i terrenget står en gammel husmannsplass som inngår i leien. Det er også en liten bruksbyggning som vi har til verksted/slaktehus mm.

Vi har kalt laget Galtefeber Jaktlag, og det har sålangt vært meget velykket. Det er masse gris, masse dåhjort og noe kron. Rådyr er det derimot ikke så mange av, men det er muligens på grunn av at vi har Gaupe i området. Vi tar av og til med oss gjestejegere ned. Øsnker du å bli med på en tur kan du lese mer om hvordan det fungerer her.

 


Kommenter fritt

Skriv Svar.