Rekognoseringstur

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en fire dagers rekognisering/bygge tur til terrenget. Det er kun to måneder til vi tar over nå og derfor ville vi få satt opp åteplasser, slik at vi er klare til jakt allerede når vi tar over. Vi hadde med oss ti 220 liters tønner på den digre hengeren til “Sterke Knut”, så det tok ganske lang tid å komme seg ned.

854

Vel fremme var det å sette opp våre fire lavvuer utenfor hytta. Det regnet en del hele dagen, så det var viktig å få de opp fort, for å slippe at det skulle bli aldeles for vått inne i lavvuen. Det ble en lavvu per mann, så vi fikk til en liten Indianerleir.

864

Vi gikk så ut på ekspedisjon for å sjekke ut terrenget. Vi så en god del spor fra både dåhjort, kronhjort og gris, men det var grisebøking absolutt overalt! Uansett hvor vi gikk eller snudde oss var det bøket, så det er ikke tvil om at det er MYE gris i skogen. Vi traff også naboen som kunne fortelle at det var mye dåhjort og noen ganske enorme kronhjorter som bor på tomten.

Resten av tiden gikk med til å bygge åteplass foringstårn, kjøre de ut på åteplasser vi bestemte oss for at virket bra samt kjøpe mais og fylle alle tønnene ute på åteplassene. Vi tjæret også trær, og venter nå i spenning på hvor lang tid det tar før griseb begynner å besøke åteplassene våre.

857  858

868

På kveldene koset vi oss rundt bålet under presenningen vi hadde slått opp for anledningen.

859

Neste tur blir det etablering av jakttårn. FØLG MED!!

871


Kommenter fritt

Skriv Svar.