Våpen til ettersøk på Villsvin.

Jeg har tenkt mye på hvilket våpen som egner seg best å ha med når man skal gå ettersøk på villsvin. Den dagen jeg eventuellt må krabbe inn i  en tett granplantasje etter en såret stor galte, ønsker jeg å være så forberedt som overhodet mulig. Jeg har tidligere vært inne på alle fire i slike tetter med rifla så klar som jeg bare kunne. Jeg har heldigvis ikke opplevd å finne at grisen har vært i live når jeg har funnet den, men regner med at sjansen er stor for at det kan skje en gang i fremtiden. Tror nå jeg har funnet svaret i et spyd fra cold steel. Har jeg dette med meg vil det være lett å avlive dyret samtidig som det vil være bra å forsvare seg med dersom jeg blir angrepet. Går derfor til innkjøp av dette nå.

http://www.coldsteel-uk.com/store/Boar-Spear.html

image

TAGS:  ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.