Velykket jakttur.

I helgen var jeg på Villsvin/Dåhjortsjakt i sør-øst sverige. En ny plass vi har funnet som vi tenkte vi skulle prøve ut. Vi var fem mann som ivrige satt oss i bilene torsdag morgen klokken 7:30 med mål om å jakte villsvin ca 8 timer unna. Vel fremme med såre baker kunne vi konstatere at det var tre ganger så mye snø som her hjemme og at "jaktvärden" til alles store entusiasme kunne fortelle om ekstremt mye gris i terrenget. Vi fikk så vidt slengt inn utstyret før vi kjørte ut på postene for å sette oss. Tre brungriser var slaktet å klare før klokken var 20:00 denne første dag. Det var nytt for oss at grisen kom så tidlig, så vi satte oss derfor ut før det begynnte å mørkne resterende dager. Jeg skøyt min første gris i dagslys på lørdag klokken 15:40. Dåhjorten skøyt jeg ved en skogsvei på veg ned til åteplassen dagen før.

I løpet av helgen ble det skutt 7 dyr. 6 griser og en dåhjort. Bra utelling syntes vi.

Kjølerommet var sprengfullt

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.