Skogsnisse drept i de svenska skogar!

Etter en noe farefull og ekstremt påfristende jakt klarte jegerne til slutt å få has på denne vesle krabaten. Disse ekstremt intelligente skogsnissene har en lei tendens til å klare å skli unna, selv i de mest soleklare situasjoner. Måten jegerne lurte han på var at vi satte en nisse "julepynt" dukke ved et av hullene til skogsnissen og ventet til han skulle stikke hodet opp av hullet. Etter flere timers ventetid kom han endelig opp av hullet og jegerne klarte og fange han med en lasso laget av strimlet kaninskinn. Det var fire mann som måtte holde han mens den siste av de fem jegerne klarte å få kappet av hodet med en spade de hadde brukt til å tette de andre hullene med. Dette virker kanskje litt grotesk, men det har vist seg at det er den mest humane måten å få tatt livet av de små djevlene. Som man kan se på bildet under har skogsnissen fått seg en ordentlig trøkk. Den hvite huden skyldes nok at disse krabatene kun er nattaktive og aldri blir eksponert for dagslys. Jegeren på bildet som holder nissehodet vil være annonym.

bilde6

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.