Sesongens siste rådyrdrev.

I dag har Troya og jeg gjennomført sesongens siste drev etter rådyr. Hun tok ut med det samme og hadde et drev på litt over en time før jeg fikk se en bukk som kom luntende på motsatt side langs en skogkant. Det var noe busker i veien for at jeg fikk til et rent skudd, så jeg lot den gå i første omgang. Jeg ble stående å vente på bikkja som aldrig kom, men etter ca 20 minutter hører jeg at hung går ca 50 meter ovenfor der jeg så bukken. Den fortsatte vestover og etter en liten stund skvetter jeg voldsomt av et smell. Det er Anders som har skutt fra posten 200 meter bortenfor. Smellet må ha skremt bukken, for nå kommer den i full fart rett mot meg. Når den er ca 10 meter forran meg smeller jeg av et hagleskudd rett i brystet på den så den segner om og blir liggende.  Etter fire minutter kommer Troya på fallet og får bustet skikkelig fra seg før jeg vommer ut og skjærer opp hjertet til henne som premie for en fantastisk god jobb. Det viste seg at Anders hadde skutt ei geit.

En flott avslutning på en spennende sesong.

image

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.