Nytt villsvinterreng i Sverige.

Nå har jeg fått meg nytt terreng i Sverige. Denne gangen i Motala kommune. Terrenget er på 1600 mål med ed en blanding av innmark, gammel skog og litt ny skog. Både Kron, Dov, Rådyr, Elg og Villsvin finns på marken. Med i terrenget er det en gammel husmannsplass med en liten låve. Vi er fire mann som har gått sammen om å leie dett terrenget som det nesten ikke har blitt bedrevet jakt på de siste 30 år. Vi må derfor bruke ganske mye tid innledningsvis på å få opp åteplasser og bygge tårn. Dette er et terreng som vi vil ha over en lengre periode, så derfor har vi planer om å gjøre ting skikkelig med en gang slik at det holder i mange år fremover.

IMG_7087 IMG_7059

Vi har strøm på hytta, så en av de prioriterte aktivitetene vil være å få på plass et kjølerom.

Det finnes allerede et par tårn som kommer til å fungere perfekt etter litt finpuss. Gleder meg sykt til å sette igang med mitt hittils største prosjekt.

Vi skal ha totalt fire eller fem åteplasser samt en del stiger til rådyr/dåhjortsjakt. Vi setter igang med arbeidet i Mai. Dette blir spennende.

IMG_7012 IMG_7044

IMG_7083 IMG_6992

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.