Den fødte jeger!

Helt siden jeg var en liten gutt og bodde i Sør Sudan har jeg hatt en dyp rugende urkraft som bor langt inne i meg og roper høyt at det aldrig blir nok jakt.

I disse dager da det er både Elgjakt, hjortejakt, rådyrsjakt og grisejakt er det nesten umulig å få tiden til å strekke til. Det er sikkert mange fler en meg som kunne ønske at hele høsten kunne være arbeidsfri slik at man kunne få tid til å være ute og jakte hver eneste dag. Jeg føler meg veldig priviligert som har tilgang på såpass mye jakt som jeg har, men nå på høsten er det nesten slik at det blir en last. Jeg er fremdeles såpass oppegående i hodet at jeg forstår at jobben må komme først, selv om jeg til tider syntes det er blodig urettferdig at jeg på en måte er berøvet friheten til å konstant være ute i naturen. Det er derfor jeg syns ordene under er så treffende.

born-to-hunt-forced-to-work2


Kommenter fritt

Skriv Svar.