Villsvin spiser det samme som Pumba.

Pumba blå billevillsvin bæsj

BEVISET!!

Det er tørke om dagen på åteplassen, og det er for at det finns alt for mye godsaker naturlig i naturen til at grisene gidder å ta turen innom. Jeg har hele tiden visst at villsvin er veldig glad i eikenøtter, og at det er vanskelig å fore inn gris de årene det er mye nøtter. Jeg har også visst at de liker å ete røtter, det ser man av all bøkingen de gjør på jordene. Jeg var derimo ikke klar over at en kjempestor del av kosten deres er innsekter, men det har jeg fått bevis for nå. Flere steder ute på engen min fannt jeg avføring etter gris som nesten kun besto av bittesmå blå biller. Det er vel en kilde til sånne biller et eller annet sted i nærheten.

Kanskje mann må begynne å fore med insekter Smile

Pumba

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.