Synd.. Kristoffer Clausen!

imageLeser i dag til min store overaskelse at Cristoffer Clausen har holdt oss alle for narr. Jeg må desverre si jeg er litt skuffet, selv om jeg alikevel mener han har gjort en stor bragd. Det er ikke mange av oss her ute som hadde gjort det samme, med eller uten sverigeturer.

Det vi alle bør huske er at han bodde veldig lenge i villmarken, selv om det ikke ble et helt år. Når jeg tenker meg om tror jeg ikke at jeg hadde orket å bo ute i en gapahauk på langt nær like lenge, selv om jeg skulle hatt en Meny butikk innenfor rekkhold. Jeg syns Kristoffer Clausen først og fremst er en fremragene jaktfilmskaper med masse erfaring og masse jaktglede, og bør kanskje holde seg til det i fremtiden. Litt synd at grådigheten tok han, men jeg personlig er villig til å gi han en ny sjanse. Jeg syns han er flink til å få frem spenningen i jakten med filmene sine, og må villig inrømme at jeg har de aller fleste selv. Han har dessuten ganske lik bakgrunn som meg, da tenker jeg først og fremst på at vi begge to har bodd i Afrika og at det var der jaktintressen startet. Må vel ærlig inrømme at jeg lenge har hatt et lite ønske om å være med han på en av turene.

Stå på videre Kristoffer!! Hilsen Jaktidioten Smile


Kommenter fritt

Skriv Svar.