Innbrudd i hytta!!

Nå er det skikkelig nedtur her!!

Bonden jeg leier torpet av ringte og fortalte at han hadde vært nedom en tur for å kikke, og til sin store overaskelse hadde han sett brytemerker på døren. Han syntes det var rart siden døren var låst, så han dro hjem for å hent ekstra nøkkel. Da han kom ned og åpnet døren fikk han se at alt lå strødd utover gulvet i hele hytta. Agregatet stod oppe på bordet og skuffer med innhold var slengt utover gulvet. Han sa det så helt for jævlig ut der inne.. Sad smile

På døren var det tegnet en liten mann og bokstavene S E A L.

Jeg håper det er snakk om noen som var på jakt etter verdisaker, og ikke vandalisme. Jeg må ned snarest for å se over skadene.

Håper ikke de har rørt foringsplassen, tårnet og alle jakt fasiliteter. Bonden fortalte også at hele engen min var bøket opp av villsvin, så jeg regner med at det er bra fart der nede nå.

Håper jeg rekker å få ryddet opp i hytta fort nok til å rekke et par netter på villsvinjakt.

For noen uker siden var det en mann som kom gående inn på åteplassen med noe som ser ut som en GPS i hånden. Mulig han bare var der for å kikke, men jeg må vel få lov til å misstenke at han var der for å registrere GPS koordinater av en eller annen grunn.

Tips mottas med takk!

PICT0034PICT0035PICT0036

TAGS:  ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.