Ingen hjort denne gang.

imageDa er jeg tilbake fra hjortejakta i Lardal. Vi hadde to flotte jaktdager med masse action og flotte opplevelser. Vi var tre mann og to strihårete dachser som skulle prøve lykken. Sebastian som var vår vert er lommekjennt i terrenget, men siden han aldri hadde jaktet hjort med hund der før, måtte vi gjette oss litt frem til hvor de beste postene ville være. Det klaffet derimot overaskende bra, da vi faktisk hadde nærkontakt med både elg og hjort flere ganger. Det ble desverre ikke noe fall denne gangen, siden dyr kom og forsvannt for fort forbi postene.

Christian hadde en relativt spesiell opplevelse på søndag, han fikk prøve seg som hundefører inne i tetta og han kom ut av krattet samtidig som en stor skovelokse, kun tre meter unna seg. Skal love dere han var gira da han ropte oss opp på radioen etter denne hendelsen. Det hadde vel satt en stor støkk i de aller fleste Smile

Begge hundene hadde flere gode loser på hjort og det ble en meget vellykket jakthelg.

Tusen takk til Sebastian for muligheten til å være med.

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.