Den største bukken jeg har sett!

I kveld tok jeg meg en tur ut i åtte tiden. Listet meg forsiktig ned på en åpning jeg ikke har postet før. Jeg begynnte forsiktig med litt fuglefløyte for å se om det kanskje var noe rev i nærheten. Når det ikke var tegn til rev etter ca fem minutter med lokken, lot jeg fløyta like godt finne tilbake til plassen sin rundt halsen.
Ca 20:45 fikk jeg syn på noe som så ut som et par rådyrører på høyre side et stykke unna. Jeg tok sakte opp kikkerten og «WOAW», der ser jeg den største bukken jeg har sett i hele mitt liv! Jeg fikk så kraftig bukkefeber at jeg glemte å puste! Den var helt garantert over 35 cm!
Bukken står helt stille og kikker rett mot meg.
Jeg prøver å få kontroll over meg selv og griper sakte etter børsa, men iveren ødelegger for meg og jeg er ikke langsom nokk. Bukken ser meg og vips så er den inne i skogen på to sekunder.
Jeg er så skuffet over min egen prestasjon at jeg nesten begynner å grine.
Jeg har fått en ny misjon! Den bukken skal jeg ha, koste hva det koster vil!
PHUUU

Kommenter fritt

Skriv Svar.