Vellykket tur med mislykket jakt.

imageVel hjemme igjen etter en tur i Skåne på kombijakt. Det var en sorgens kapittel denne gangen desverre. Vi var fem mann som jaktet både rådyrbukk og villsvin. Desverre fikk vi ikke se snurten av noe skytbart på hele turen. Det var lite fór på åteplassene, så grisene holdt seg inne i skogen der det bugnet av mat for dem. Det skal mer en femti fattige maiskorn til for å lure grisene frem.

Vi tok derfor en foringsrunde på til sammen 33 mil, der vi fylte på godt med mais, men det var nok desverre for sent å gjøre det når vi allerede var der nede. Dete gynner nok mer de som kommer etter oss.

Bortsett fra det faktum at vi hadde kontakt med lite dyr hadde vi alle fem en veldig hyggelig tur med masse spøk og morro, samt noen øl for mye siste kvelden etter at vi var ferdige med jakten. Denne gjengen kan jeg gjerne dra på tur med flere ganger. Takk til Vidar, Gerhardt, Frank og Christian.

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.