Deilig med slaktebod og kjølerom

første bukken i boden 2011For en stund siden gikk jeg og en gjeng kamerater sammen om å skaffe oss et lokale, der vi driver med diverse jaktrelaterte aktiviteter. Vi har laget oss et kjølerom på på ca 12 m3 som holder 5 grader. Det er utrolig deilig å bare kunne kjøre dyret opp dit for å slakte, for deretter å henge det opp i konstant tempratur. Jeg har fått ødelagt mye kjøtt på grunn av for varme eller kalde tempraturer.

Spesiellt viktig er det nå i bukkejakten, samt på vinteren når det er minusgrader. Det er mange som ikke vet at modningsprosessen stopper dersom kjøttet fryser.

I tilegg til kjølerom og slakting holder vi på med skinnberedning, troféberedning samt lasting av amunisjon. Ingen av oss ble særlig populære på hjemmefronten når vi holdt på med skallekoking e.t.c på kjøkkenet.

rådyrbukker i slaktebod

TAGS:  ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.