Kamuflere sin egen lukt

Det finnes utrolig mye utstyr på markedet, og masse av det utstyret som finnes er rett ut sagt helt ubrukelig. Før jeg kjøper noe, er jeg grundig med å sjekke opp hva andre sier om produktet først. Det gjorde jeg også med “Evolve3 ScentPrvent Field Spray”! Dette er en spray som terminerer hele spekteret av odør molekyler, inkludert menneske, røyk, gass og alle andre forurensede odører.

Man sprayer direkte på utsiden av klærne før man går ut. Jeg har testet den både i tårn på villsvinjakt og når jeg smyger i terrenget. Jeg har hatt en del opplevelser der jeg har møtt dyr som jeg mener bør ha fått vær av meg, uten at de har det. Det samme skriver hundrevis av mennesker på som har anbefalt produktet før meg. Så jeg vil stå inne for at denne faktisk fungerer!

Skal bruke den flittig under hjortejakta kjenner jeg Winking smile

15-august 002

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.