Storbukken gjemmer seg

Hittils har jeg ikke klart å få syn på storbukken, så enten er den skutt av noen andre, eller så har jeg bare hatt veldig uflaks. Jeg har lokket frem tre forskjellige bukker, men alle var relativt små. Morro i går kveld da jeg begynnte i den ene enden av terrenget hvor jeg aldrig har vært å jaktet før. Jeg satt meg ned på toppen av en bratt skråning og lokket mot skogen på andre siden av dalsøkket. Det tok ca 2 minutter før det spratt ut en liten gaffelbukk med det ene spiret knekt. Deretter fortsatte jeg ca 700 meter innover til en liten lysning, der kom det ikke noe. Da fortsatte jeg ca 1km til, og etter ca 10 minutter fikk jeg frem en liten spissbukk, som også selvfølgelig fikk gå så tidlig i jakta.

I dag tidlig skremte jeg opp et dyr som var relativt grov i målet midt inne i reviret til grombukken. Jeg krysser fingrene for at det var sjølvaste, jeg kommer ikke til å gi meg så lett med den bukken :-).

Jeg fikk også frem en helt grei gaffelbukk på lokken i morges. Morro!!

TAGS:  ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.