Sinnsykt bra myggmiddel for jegere.

bekkolje 001Det finnes et “norrländskt” naturmiddel som heter Beck-Olja. Jeg har nå brukt dette middelet i en måneds tid og det er jeg veldig glad for Smile. Middelet er fremstillt av ekte dalbrendt tretjære og holder garantert både mygg og fremfor alt knott på betryggende avstand. En annen stor fordel for meg som jeger er at det lukter ganske sterkt tjære av middelet, og jeg har kommet opp i situasjoner der jeg mener at dyrene bør ha luktet meg, på grunn av vindretning og avstand til dyrene (Både villsvin og rådyr), uten at de har enset meg.

Jeg mener derfor at dette også fungerer som en luktkamuflasje mot menneskelukt, da dyrene ikke er redde for brent bål (og det er faktisk det du lukter)

Middelet kjøper jeg hos mine venner på Kärragården.

For deg som er lei av mygg og knott, LØP OG KJØP!! image

TAGS:  , ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.