Bukkefeber!

JaktidiotDet er slike dager som i dag det helt sikkert er vanskeligst å være sammen med meg. Jeg har generellt sett en tendens til å tenke mye, og det kaller jeg at jeg går inn i bobla mi (Ref: Kvinner er fra Venus og Menn er fra Mars). Sånne dager som i dag, en dag før bukkejakta setter igang oppholder jeg meg ekstremt mye inne i bobla mi. Og det er vanskelig for meg og konsentrere meg om hva andre sier når de snakker til meg. Jeg sitter og tenker på vindrettninger, vær, mulige smygruter ved forskjellige forhold, hvor jeg har sett feiing og brunstgroper, hvor jeg har sett bukker og hvor de har kommet fra og gått til e.t.c.

Når jeg tenker etter har jeg faktisk vanskeligheter med å konsentrere meg om noe annet en morgendagens hendelse! Så dette er en av de store grunnene til at mange betegner meg som en jaktidiot, og også grunnen til at jeg sitter å blogger om det akkurat nå.

TAGS:  ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.