Lukten av villsvin

Kom akkurat hjem fra en langhelg i Sverige. Denne gangen hadde det kun vært gris fremme to ganger siden sisst. Det er med andre ord nesten ikke aktivitet på åteplassen I det hele tatt om dagen. Jeg bestemte meg derfor for å la være å jakte denne gangen. Det er ikke akkurat inspirerende å sitte på post når du nesten vet at det ikke kommer til å komme noe.

Det var en enslig galte fremme den 19/5 og neste gang det var noe der var den 22/6. (Se bildene under) var det to griser fremme. Forautomaten som var full når jeg reiste hjem sisst var nå helt tom. Jeg fant ut at det var på grunn av at fuglene hadde klart å fjerne hønsenettingen som beskjyttet foraparatet og dermed hadde de kommet seg helt inn for å hakke og mate ut maisen. Jeg fikk satt opp et nytt og mer sikkert konsept for å holde fuglene unna denne gangen.

En av kveldene når jeg skulle ut og kikke kjente jeg en meget sterk lukt i luften. Det var uten tvil villsvingalte i nærheten! Det var uten tvil en galte på haugen rett ved hytta, uten at den kom frem på åtet. Jeg har slaktet såpass mange galter at jeg ikke er I tvil om at det var galte jeg luktet den kvelden. Litt spennede når man har disse dyra rett utenfor hytteveggen.

IMAG0003

PICT1284

PICT0895


Kommenter fritt

Skriv Svar.