Så lenge det finnes spor finnes det håp!

Hei.

Var nede en tur i helgen for å sjekke at alt var på stell med foringsplassen. Det var godt å komme ned, men det var en del ting som ikke hadde fungert helt som jeg hadde håpet. For det første hadde maisen sluttet å spre. Etter nøye undersøkelser fant jeg at det var en stor klump som hadde satt seg fast i åpningen under. Det er ikke godt å si når den hadde sluttet å spre siden batteriet på kamera hadde gått for ca en måned siden. Det var tydelig at det var en stund siden det hadde vært noe dyr der, så jeg hadde ikke noe tro på at det skulle komme noe mens jeg var der heller. Det ble derfor ingen jakt på meg denne gangen. Hadde derimot hatt villsvin ute på engen I løpet av de to siste ukene. Så da vet jeg at de har overlevd vinteren, og at de har masse mat som venter neste gang de kommer forbi. Så da blir det nok bedre neste gang jeg kommer ned Smile

040411 011


Kommenter fritt

Skriv Svar.