Gutta på tur–Dag 4.

To netter igjen og jeg begynner å kjenne meg litt små stresset i og med at jeg så gjerne vil at guttene som er med skal få oppleve at vi får skutt et villsvin. I går var det meldt bra forhold I dag på yr.no, men i dag ser det ut som at det kommer til å bli masse regn og 10 mps vind fra vest. Vi tar oss en runde og ser at det har vært gris fremme på flere steder under natten, men da selvfølgelig etter at vi gikk fra post. Jeg stusser litt over hvor sent de har vært der I og med at jeg som regel alltid har hatt gris fremme før klokken blir 12 på natten. Jeg krysser fingrene og vi blir alle sittende på samme poster som tidligere litt for at vi frykter for at noen andre skal skyte på den posten vi nå har begynt å gjøre oss kjent med dersom vi bytter. Denne natten hadde jeg I utgangspunktet veldig liten tro på siden været var så elendig så det ble veldig kjedelig å sitte på post for min del. Ingenting ble skutt denne natten heller og jeg begynner å frykte at guttene begynner å miste motet. Thomas hadde hatt gris i nærheten i flere timer, men de var dessverre aldri inne på åtet så han fikk ikke sett de før han slo på lyset og da var de så langt unna at han ikke fikk skutt. Man han hadde i alle fall kontakt med gris så det gjorde igjen noe med optimismen til alle oss andre som ikke hadde sett eller hørt noe.


Kommenter fritt

Skriv Svar.