Gutta på tur–dag 3.

Vi våknet alle mann rundt 9:30 og det ble en livlig debatt rundt frokostbordet. Stakkars Roger ble mobbet ganske hardt for at han ikke skøyt I går, men personlig syntes jeg det bærer respekt i å ikke skyte når du har en sånn god sjanse som han hadde der. Vi legger slagplan for hvordan vi skal gå frem neste natt og er alle veldig spente nå som en av oss har hatt grisekontakt. Under dagen tar vi noen runder på marken og innom hos Henry for å se om det har vært aktivitet der. På veien ned til Henry’s marker ser vi en flokk med dåhjort, men det er desverre bare hunndyr og kalver.

Vi setter oss igjen ut ved 19:00 tiden og denne kvelden er det veldig mye vind. Thomas ser en dåhjort og en rev og jeg ser rådyr tre ganger. Men ingen av oss får kontakt med «Nasse nøff» denne natten.


Kommenter fritt

Skriv Svar.