Gutta på tur–Dag 2.

Vekkerklokken ringer 07:30 og jeg skal opp for å pakke sammen og komme meg videre ned til gården I Skåne. Etter planen skal guttene fra Molde komme ned i 5-6 tiden og da vil jeg ha alt klart og sjekket på alle åte-plassene for å kunne plassere de ut med det samme. 07:35 ringer telefonen og det er et ukjent nummer. “Hei det er Steinar, nå står vi nede i Röstånga. Hvor skal vi videre?” sier stemmen i telefonen. Det viser seg altså at de har kjørt hele natten og allerede er neste fremme. Jeg derimot er fremdeles ca 2 timer fra gården, så jeg får litt smått panikk. Heldigvis har Steinar hvert der før en gang så ieg klarer å guide dem frem til gården slik at jeg får senket skuldrene og kan ta meg ned i normalt tempo.

Vel fremme tar vi en felles runde rundt på alle åte-plassene og konstaterer at det har vært gris på alle plassene i løpet av det siste døgnet. Vi setter oss ut i19 tiden og det er lite som skjer. Vente vente vente. Alle går av post i 2 tiden og tilbake på gården får vi høre at Roger har suttet og sett på en flokk villsvin i ca 1/2 time. Først kom det frem en flokk i 11:30 tiden og deretter kom det en flokk til i 13:30 tiden. Det var veldig mørkt så det ble ikke noe skudd avfyrt i denne omgangen. Mest for at Roger var usikker på om det var en sugge eller ikke han hadde I siktet.


Kommenter fritt

Skriv Svar.