Gutta på tur–Dag 1.

Nå er jeg på tur igjen. Denne gangen har jeg med meg tre gutter fra Skåla utenfor Molde. Steinar, Roger og Thomas. Ingen av dem har jaktet Villsvin før så de var rimelig spente før turen, og her er rapporten fra første dagen.

Jeg setter meg i bilen og kjører 5 timer ned til torpet i Ljungby. Det var rimelig seigt å kjøre så langt alene, men jeg hadde på en lydbok så det gikk bedre en jeg hadde fryktet. Jeg tenkte mye på om det fortsatt var mye snø der nede slik at jeg ikke kunne kjøre frem til torpet, men vel nede gikk det heldigvis fint å komme seg frem i og med at mye av snøen hadde begynt å smelte bort.

Jeg gikk direkte bort for å sjekke kameraet og oppdager til min store skuffelse at det har vært et dyr og revet kamera ut av festet for 16 dager siden. Det må mest sannsynlig ha vært en elg som har gjort dette i og med at kamera satt relativt høyt oppe på treet. Jeg fikk dermed ikke sett hva som hadde vært på åtet de siste dagene og ble derfor relativt sett ganske demotivert for å sette meg ut. Jeg gikk derimot en liten runde å fikk sett at det har vært en del villsvin innom i løpet av de siste dagene. Jeg kunne ikke fastslå om det var fra natten før eller om det var eldre spor. Jeg satt meg uansett ut, men ble fort lei da det ikke hadde vært noe som helst bevegelse på mange timer og gikk tidlig inn for å legge meg.


Kommenter fritt

Skriv Svar.