Vinterjakt.

Det er tidlig om morgenen og gradestokken kryper ned mot 11 minus. I dag har jeg egentlig ikke så lyst til å gå ut av hytta. Det er spreng galt ute og jeg syntes det var så utrolig deilig og varmt under dyna. Men jaktidiot som jeg er, kan jeg ikke gå glipp av mulighetene som finnes i skogen rett utenfor døren. Jeg vet jo også at når jeg først har kommet meg ut så er det jo faktisk altid veldig deilig å være ute i skogen. Etter en kopp "instant cofee" er jeg klar og sniker meg ut i pulversnøen som har rukket å krype ca 20 cm oppover bena på meg. Jeg kommer ikke lenger en til kanten av den første skråningen før jeg får syn på et enslig rådyr som står der oppe på toppen og spiser av de få løvene som fremdeles henger på bringebærbuskene der oppe.

Jeg tar frem kamera og knipser noen bilder. Det er noen busker forran dyret som gjør det vanskelig for meg å få en rent skudd. Jeg bestemmer meg for å prøve å snike meg bak haugen for å komme på skuddhold med hagla. Ca 15 minutter senere er jeg 30 meter fra dyret og får  inn et skudd forfra.

IMG_7763

IMG_7785IMG_7790

IMG_7793


Kommenter fritt

Skriv Svar.