Nytt nattsikte fra Yukon.

Jeg har nå fått testet et nytt nattsikte fra Yukon. Dette siktet er den nye modellen som kom etter NVRS pg NVRS-F. Siktet kunne monteres lengre ned på geværet og derfor bli mer riktig i forhold høyde og øyeavstand. Det er betydelig bedre og klarere sikt i dette siktet en i NVRS modellene. Det er også en fokusfunksjon som gjør det mulig og fokusere på mye lengre hold. Med en ekstra IR lampe kan man godt skyte på 100 meter med dette siktet i stummende mørke. Jeg snuset også på ND3 laser Designator, men har desverre hørt alt for mange dårlige tilbakemeldinger på den laser lampa til at jeg våget å gå til innkjøp av en.

Yukon Sentinel 3×560

image 

Les mer om dette siktet her

Kan kjøpes bla på Backa Trading

De sender varene i postoppkrav fra Norge.


Kommenter fritt

Skriv Svar.