Villsvina har skaffet seg vaktbikkje!

Alle som har jaktet Villsvin noen gang vet godt at de dyrene er veldig intelligente.

Jeg som har blitt lurt av de svina så mange ganger at jeg har mistet tellingen vet også dette veldig godt. Men nå har jeg blitt vitne til noe som jeg syntes er veldig merkelig. Nå har de jammen meg skaffet seg kjæledyr! Kanskje sender de ut «bikkja» si for å sjekke at alt er klart på åteplassen før de kommer selv.  Hadde dette skjedd en gang skulle jeg avslått det som en ren tilfeldighet, men nå som dette har skjedd gang på gang, begynner jeg å lure litt på hva som skjer. Har aldrig hørt om at de dyra går sammen før. Kanskje noen av dere som leser har lignende erfaringer? I så fall er det veldig spennende å høre litt om det.
Sjekke bildene fra siste tur og døm selv :-).

Her ser man reven sammen med villsvinsgalten første gang. 29. oktober.

Her er de igjen, 2. November

Og igjen, denne gangen 3. november.

Og enda en gang 5. november

Og enda en gang, denne gange 5. November


Kommenter fritt

Skriv Svar.