Led Lenser H7

Fantastisk Lykt.

Lykten kan trinnløst dimmes fra 100 prosent ned til 30 prosent. Dioden gir en godt definert lyskjegle som kan justeres til å spre lyset om du ønsker leselys/arbeidslys eller den kan fokuseres slik at den gir en konsentrert stråle.

Vinklingen på lykten (i forhold til pannen) kan justeres med tre klikk og fungerer bra.

Lykten sitter ikke ”helt støpt” på hodet – selv om strikket er relativt godt tilpasset vekten av lykten burde det nok vært av en bedre kvalitet for å tåle noen hopp og sprett uten å skli ned.

Jeg har testet en del hodelykter i løpet av årene, og må si at led lenser h7 som jeg har nå er helt fantastisk bra. Jeg bruker den altid når jeg er ute på nattjakt. I de tilfeller jeg har skutt noe som ikke har ligget på skuddstedet er det veldig godt å ha en lykt som lyser så sterkt som led lenser gjør. Den er etter min mening mye sterkere enn en stor mag light. Eneste minuset er at batteriene må byttes relativt ofte.

  • LED type/lysmodi: 1 x 3W / fokus og dimmer
  • Lysstyrke: 140 lumen
  • Maksimal rekkevidde: 190 meter
  • Batteri: 3xAAA
  • Batterilevetid: ca. 75 timer
  • Vekt: 117g
  • Fuktbestandig: Ikke oppgitt
  • Garanti: 10 år på lykt, livstid på dioden

image

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.