Tilvenning av hunden på Villsvin.

Når jeg jakter i Villsvinets rike er det ikke spesiellt trygt å slippe hunden løs på drev. Spesiellt ikke etter at jeg har latt henne bli kjent med villsvin. Troja har ved flere anledninger sporet opp villsvin for meg så jeg vet at hun klarer det fint, men jeg er derimot usikker på om hun ville gått på levende dyr. Hun har så langt aldrig vist noen som helst form for aggresjon mot andre dyr. Ikke engang mot rådyr som ikke er helt døde når hun har kommet på fall. Det hun gjør er å gå bort å begynne å slikke i skuddsåret. Tror ikke jeg tør å ta sjansen på å slippe henne nå som jeg vet at det går en kjempe galte i terrenget. Derfor er det enda viktigere for meg å få tatt kjempe galten så fort som mulig. Jeg syntes Troja fortjener å få jaktet litt på rådyr i høst også.

19122008455


Kommenter fritt

Skriv Svar.