Et jakttårn til

I et tidligere inlegg viste jeg steg for steg hvordan jeg byggde det ene jakttårnet på hyttemarken. I vinter bygde jeg et tårn som var relativt mye mindre og enklere. Dette tårnet er laget av 7 120×240 OSB plater som enkelt kan pakkes sammen som en flatpakke fra IKEA.

I dette tårnet får man derimot bare plass til å sitte en person om gangen. Det er tettet i alle kanter og sprekker med silikon for at det skal være så tett som mulig. Det er også satt opp en skorsten på 4 meter for at vitringen skal gå ut høyere opp i luften. Det funker på samme måte som en peis, da spesiellt på vinteren når det er kalt ute og det blir en liten lunk inne i tårnet. Før jeg satte opp tårnet på bildet ble jeg altid oppdaget av villsvina på en eller annen måte, uansett hvor jeg satt. Men første gang jeg satt i dette tårnet skøyt jeg gris.

 

IMG_4687 IMG_4701

IMG_4706 IMG_4709

 IMG_4703 IMG_4713

P1010686P1010684

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.