Besøk hos Kärragården

I helgen var vi på besøk hos Kärragården i Vittaryd. Kärragården er en strålende jaktbutikk som er drevet av Jimmy og Anna. Vi begynnte å handle fôr av kärragården for litt over et år siden. Den gangen hadde de en liten butikk i garasjen sin der de hadde fylt gulv og vegger med mengder av glimrende jakt artikler. De setter sin stolthet i å kun tilby produkter de selv kan stå inne for, og det mener jeg at de også gjør. Nå har de bygget om låven til butikk og har fått enda fler leverandører. Det er absolutt verdt et besøk. Du er garantert gode priser og meget god service.

Vi kjøpte sukker beter denne gangen og kommer til å stikke innom igjen om en ukes tid for å hente et hengerlass med gulerøtter. I tilegg til butikken og alt foret har de også et viltmottak med kjølerom der man kan komme og selge felt vilt. De har også en flott nettbutikk.

IMG_7137 

IMG_7136

 IMG_7116

IMG_7121

Her er viltfôr og annet fôr. Jeg benytter meg stort sett av majs som de selger for under 4 svenske kroner kiloen.

IMG_7119 (Small) IMG_7129

Jaktstige til 1200 svenske kroner.

IMG_7134

En tillhenger med sukkerbeter til ca 400 sek.

IMG_7117 (Small) 

Map picture

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.