Den beste skytestokken jeg har hatt

Jeg tenkte bare jeg ville dele denne informasjonen med dere. Jeg har kjøpt meg en skytestokk fra stoneypoint som bare er helt fantastisk. Den fungerer slik at man fester en liten sak foran på stokken på børsa som bipoden i sin tur enkelt kan settes på. De 7 siste centimeterne på stokken er gjort av gummi som i sin tur gjør at denne stokken både blir utrolig fleksibel og veldig stabil. Jeg har ingen problemer med å skyte et rådyr på 150 meters hold stående med denne stokken. Nå kan jeg rett og slett ikke tenke meg å dra på jakt uten.

Den finnes i både stående, sittende og liggende format. Jeg personlig liker best den stående varianten, siden jeg kan bruke den både sittende og stående. Om jeg ligger har jeg ikke like stor bruk for denne typen støtte.

image

Her er selve festeanordningen man fester på stokken.

image

Her er link til StoneyPoint.

TAGS:  ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.