Misslykket Grevlingprosjekt

Som noen av dere kanskje husker forsøkte jeg meg på å grave ned et grevlinghode i en maurtue tidligere i sommer. Det ble ingen suksess!!

Når jeg kom tilbake for å sjekke et par måneder senere var skallen som gått opp i røyk. Det var rett og slett ikke der. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men har en teori om at ensymene i maurpisset kanskje har myknet benet i skallen og at maurene har klart og fortære det på en eller annen måte. det var ingen spor etter at det på noen måte var gravd ut av tuen i hvertfall.

P1020357

Mitt neste prosjket var å sette et annet grevlinghode på en pinne for å la maggot e.t.c ta seg av jobben. Det ble heller ikke helt vellykket for i det tilfellet ble alt spist untatt skinnet. Jeg skal la det henge og se hvordan det blir når det får henge et helt år.

grevling 001

Dette bildet er tatt etter at skallen har hengt her i to måneder.

TAGS:  , ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.