Nye marker

Nå har jeg fått det som jeg har håpet på. Bonden jeg leier hytta av har fått problemer med villsvin på sine marker og har kommet til meg for å få hjelp. Det vil dermed si at jeg kommer til å etablere to nye åteplasser. Disse ligger til slik at det garantert er forskjellige flokker som går på de. Dette vet jeg på grunn av avstanden mellom de samt viltgjerder som skiller områdene de befinner seg på.

Vi var på befaring der forige helg og det var masse tydelige spor etter gris flere steder. Jeg har tjæret opp tred og spredd majs utover for å starte prosessen med etablering av åteplass allerede på et av stedene. Nå er jeg relativt spent på å se om det har vært noe aktivitet der neste gang jeg kommer ned. Jeg har satt opp et viltkamera for å dokumentere herligheten.

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.