Pausen er over.

Jeg har desverre ikke blogget på en god stund nå siden min datter har vært syk og jeg har hatt fullt opp med å følge opp alt som har skjedd rundt henne. Hun er heldigvis ferdig med alle operasjoner e.t.c og nå er hun endelig på bedringens vei. Nå har jeg energi til å sette igang med bloggen igjen. Jeg har vært ute og jaktet bukk noen ganger og har allerede et par bukker på samvitigheten. Om noen uker skal jeg ned til Ljungby og sette igang foringen for alvor før høsten tar ordentlig tak. Det begynner å bli aldeles for lenge siden jeg var der nede nå. Tanken er å få på plass en høyball og ca 12 tonn med sukker roer for å ha en reel foringsplass når vinteren kommer. Håper Villsvinene er der fremdeles.. det har vært litt labert en stund. Det kan faktisk hende at de er blitt skutt alle sammen av nabo jegere. Jeg skal også legge ut forklaring og bilder på hvordan jeg har bygget mitt senest tårn. .Det ble veldig bra.


Kommenter fritt

Skriv Svar.