Grevlingskalle i Maurtue.

Her har jeg lagt grevlinghodet i maurtuen. Jeg gravde det ned ci 10 cm i tua.

For en stund siden skøyt jeg en grevling, og fikk lyst til å beholde skallen som trofè. Vanligvis når jeg preparerer skaller så koker jeg de med litt Zalo i vannet og deretter peller jeg bort alt kjøttet.Dette er veldig tidskrevende og til dels vanskelig. Særlig når jeg skal ta ut hjernemassen fra det lille hullet som går fra nakken inn i hodeskallen.

Derfor bestemte jeg meg for å teste noe nytt denne gangen. Jeg gravde ned hodet i en maurtue, den skal få lov til å ligge der i en måned før jeg tar den opp igjen. Jeg tror og håper at maurene vil spise opp alt av kjøtt, skinn og hår på skallen slik at det jeg finner når jeg kommer tilbake er en helt renspist og blank skalle. Har forsøkt å google litt på om det er noen andre som har forsøkt å gjøre det samme, men finner ikke noen informasjon om det. I allefall ikke med våre Norske maur. Om det blir misslykket så har jeg i allefall skaffet meg en ny erfaring.

TAGS:  , ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.