Drømmejakt i Namibia

For litt over et år siden var jeg og min samboer på en fantastisk tur til Namibia der jeg jaktet og hun var med som fotograf. Det var en ti dagers tur hvorav det ble jaktet i åtte av dagene. Området vi jaktet på er en ren jaktranch som ligger midt i Namibia og er på 36 tusen hektar. Det faktum at vi jaktet på en jaktranch og ikke en kvegranch gjorde at vi slapp å springe blant hundrevis av kyr og hoppe over gjerder hvorhen vi skulle. Vi lærte at det er på slike kvegrancher ca 90 prosent av alle jaktopreatører i Namibia opprerer. Jeg skøyt følgende dyr ..
3. Springbukker

1. Kudu

1. Oryx

2. Vortesvin

1. Bavian

1. Fjellsebra

1. Impala

Dette var uten tvil en opplevelse for livet og jeg vil på det varmeste anbefale å reise ned til den ranchen vi jaktet på. Dere kan lese mer om reisen på www.namibiajakt.no

Kontakt meg gjerne for å få mer informasjon om reisen.


Kommenter fritt

Skriv Svar.