To flotte bukker på 4 meter

Flott råbukk

Her om kvelden da jeg satt ute og ventet på at villsvinet skulle komme fikk jeg meg en flott opplevelse i forkant av bukkejakten. Jeg satt der i mine egne tanker og ventet på at mørket skulle komme da jeg tittet opp og fikk se en flott gaffel bukk komme luskende ut av skogen på motsatt side. Vinden var perfekt så den fikk ikke vær av meg der den kom tuslende rett mot meg. Ca 4 meter fra meg stoppet den og kikket direkte mot meg. Etter noen få sekunder skjønte den at jeg ikke var en vanlig steinså den hoppet til og sprang tilbake i skogen. Den bjeffet ikke så den skjønte sikkert også til og med hva jeg var for noe. Jeg ble selvsagt sittende og vente, og etter ca ti minutter kom en ny bukk frem på akkurat samme sted som den forige bukken. Denne gangen var det en majestetisk 6-tagger. Den var nok ute etter å jage den andre bukken bort fra reviret sitt. Nå vet jeg i allefall hva jeg har å bry meg på om et par måneder. Den bukken kommer til å bli flott på veggen.

TAGS:  , ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.