Viltåker.

I dag har jeg vært på felleskjøpet og kjøpt en ti kilos sekk med «spiren vilt» frø. Skal ned til torpet i helgen og så frøene langs kanten på engen. Der har jeg fått pløyd opp en åkerlapp som er på ca 150 x 10 meter, så 10 kilo holder i massevis. Jeg kjøpte den flerårige blandingen, dette mest for å slippe å så igjen til neste år. Da jeg har tenkt å plante seljekvister oppover i deler av skråningene. Frøblandingen består av kløver, for raps, for kål og rai gress. Jeg burde kanskje ha ventet et par uker med å så åkeren, men I og med at jeg ikke skal ned igjen på en stund blir jeg nødt til å gjøre det allerede nå. Jeg kommer selvsagt også til å jakte villsvin i helgen og gleder meg stort til å se om det har vært noe gris på tjæretreet på torpet.

TAGS: 

Kommenter fritt

Skriv Svar.