Måke tok Chiuaua valp

Ikke så ufarlig som kanskje mange tror.

I dag fikk jeg høre en litt rystende historie av min samboer. Et par her fra Vestfold hadde nettop vært i Fredrikstad og kjøpt seg en Chiuaua valp til ca tyve tusen kroner. Når de kom på bastøfergen gikk de ut på dekk for a ta noen bilder av den bitte lille stakkaren. De gikk selvfølgeligvis et lite stykke unna for å kunne ta bilde og vips så var ulykken over dem.

Huffameg..

Huffameg..

Gjennom luften kommer en stor fiskemåke susende og snapper til seg den lille godbiten.!! Jeg har selv sett en fiskemåke svelge en hel stivfrossen voksen makrell så jeg ble ikke forundret.. Denne historien har kanskje ikke så mye med jakt å gjøre, bortsett fra at måken jaktet på hunden da.. Så til alle dere Chiuaua eiere.. Vær på vakt.. Det kryr av måker over alt.

TAGS:  , ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.