Trofeene er kommet til Gardermoen

Dette er oryxen som nå er blitt omgjort til skuldermontasje.

Fikk telefon i dag fra en eller annen speditør oppe på Gardermoen. Han hadde veldig gode nyheter til meg. Trofeene mine har landet!!

Det er over et år siden jeg kom hjem fra Namibia og jeg må vel ærlig innrømme at jeg har ventet litt på dem. Jeg fikk en glad overaskelse til, det viser seg at jeg bare skal betale moms på 20% av totalbeløpet. Dette gjør at toll avgiftene blir mye rimeligere en hva jeg hadde fryktet. Det er to store kasser så jeg blir nødt til å kjøre pickuppen med ekstra tillhenger når jeg skal opp å hente de i morgen.

I kassene ligger et sebraskinn, en kudu skuldermontasje, en oryx skuldermontasje, en impala skuldermontasje, en springbuck skuldermontasje, to vortesvin skuldermontasje, 2 sett vortesvin tenner på skjold, tre springbukk skaller på skjold, et springbukk skinn fra Trines springbukk og en bavian skalle.

Jeg kommer desverre ikke til å ha plass til alt dette i det huset jeg bor i per i dag, men drømmen er jo å få meg et eget trofe rom, så noen av trodeene får vel vente med å få plass på veggen til den drømmen blir til virkelighet. Jeg skal legge ut trofèbilder når eskene har kommet helt hjem.


Kommenter fritt

Skriv Svar.