Villsvinprosjektet del 1

Jeg har nettop startet et nytt prosjekt. Villsvinjakt i Sverige!

Et godt stykke ned i Sverige planlegger jeg å etablere en fast liten plass der jeg kan jakte Villsvin i mange år fremover. Jeg har holdt på med denne jaktformen en god stund og føler at jeg i dag kan ganske mye om hvordan jeg skal gå frem for å få dette til å fungere. Jeg tenker at jeg har veldig lyst til å dele de forskjellige stegene i dette prosjektet her på bloggen. Første steg i planen var å finne et sted å jakte.. Det steget er allerede avgjort. Jeg har allerede skaffet meg et lite torp med 20 mål tomt. Det kan sikkert for mange virke i minste laget. Men jeg har tenkt å prøve alikevel.

Torpet ligger i Ljungby i Kronobergs län. Det er 10 mål eng og 10 mål med en liten haug som er bekledd av villbringebær. Langs halve tomten renner det en elv.

Jeg har observert masse rådyr, hare og elg på tomten allerede, og nå skal jeg sette igang med å prøve å få Villsvin på besøk.

Første steg i planen er å gå til innkjøp av en boks tjære. Denne tjæren pensler jeg på noen trær. Så er det bare å vente og se. Jeg er der nede hver 14de dag så det er like spennede hver gang.

Her ser dere elven som renner langs hyttetomten

Her er litt av engen og selve torpet.

Her ser dere torpet. Bildet er tatt oppe på haugen som ligger mellom engen og elven.

Her tjærer jeg et tred. I dette tilfellet et eiketred. Erfaring tilsier at det går bedre med løvtrær en med bartrær.

TAGS:  ,

Kommenter fritt

Skriv Svar.