Det første innlegget til en jaktidiot.

Min første Antilope.. Sør Sudan 1982

Dette er min aller første post på min nye blogg.  Jeg har vært en ivrig jeger siden jag var 8 år og bodde i Sør Sudan. Nå som 38 åringbruker jeg all min fritid på jakt og har derfor lyst til å dele mine erfaringer med deg som leser denne bloggen. Jeg vil fortelle mine jakthistorier samt gi tips og råd til de som ønsker å lære noe nytt eller få bekreftelse på at det de allerede gjør er helt riktig.

Jeg håper også å selv kunne lære mye nytt av andre jegere som er her inne og leser, for selv om jeg har jaktet i mange år er jeg langt i fra utlært.

For tiden har jeg et terreng på 750 mål nede i Ljungby i Sverige der jeg først og fremst jakter Villsvin. Jeg har også tilgang på rådyrjakt her i Vestfold hvor jeg bor.

Bortsett fra dette reiser jeg på jaktturer rundt om i verden så ofte jeg har tid og ikke minst råd.


Kommenter fritt

Skriv Svar.